Medewerker Catering A

Baan gegevens

 • Bedrijf: St. Anna Ziekenhuis
 • Plaats: Geldrop
 • Plaatsingsdatum: 15-11-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Je voert de alle voorkomende cateringwerkzaamheden uit, waaronder het uitserveren van maaltijden en dranken in het personeelsrestaurant, het verzorgen van de vergaderservice en het assisteren bij recepties. Ook beheer je de voorraden volgens het fifo systeem en je bestelt producten. Het portioneren van maaltijden voor patiënten en het uitvoeren van afwas- en schoonmaakwerkzaamheden behoort eveneens tot je werkzaamheden.

Je werkt volgens rooster (maandag t/m zondag tussen 7.00 uur en 20.30 uur).

Gestelde eisen

Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en je hebt enkele jaren aantoonbare en recente ervaring in de bedrijfscatering of horeca opgedaan. Je kunt werken volgens de HACCP-code.

Je bent van nature een gastvrouw of gastheer met een representatieve en gastvrije uitstraling. Je bent uiterst servicegericht en vindt het belangrijk om de juiste sfeer te creëren. Je bent in staat om vernieuwende en verrassende toevoegingen aan onze service te realiseren. Verder ben je flexibel bij de indeling van de werkzaamheden en werktijden.

Wat bieden we je?
Salariëring vindt plaats conform de CAO Ziekenhuizen.
De functie wordt ingeschaald in salarisschaal 15 (min. €1550,- max. €2144,- bruto per maand obv een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Uren

20 uur

Salaris

Salariëring vindt plaats conform de CAO Ziekenhuizen. De functie wordt ingeschaald in salarisschaal 15 (min. €1550,- max. €2144,- bruto per maand obv een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Meer informatie

Zin gekregen om aan de slag te gaan als medewerker voedingsservice maar wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Math Vervoort, afdelingshoofd, telefoon 040–286 4387 of met Hilke Slegers, Recruiter AnnaWerkt-Select, telefoon 040-286 4885.

Spreekt deze vacature je aan? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren vóór 27 november 2019 via onderstaande sollicitatiebutton! Je motivatiebrief mag je richten aan Math Vervoort.

Om in dienst te treden bij het St. Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Informatie over St. Anna Ziekenhuis

De St. Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het St. Anna Ziekenhuis, medisch sportgezondheidscentrum TopSupport en Ananz. Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar......
Lees meer over St. Anna Ziekenhuis

St. Anna Ziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Horeca-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Horeca Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Horeca.
 • Eerste medewerker bediening

  Toegevoegd op 03-12-2019 door Independent Recruiters

  Eerste medewerker bediening gezocht voor een bruisende evenementenlocatie in Rotterdam! Deze locatie beschikt over meerdere outlets en bij ieder evenement staat gastvrijheid centraal. Wordt jij onderdeel van het operationele team in deze dynamische omgeving?In de functie van eerste medewerker bediening ben jij verantwoordelijk voor de operationele werkzaamheden en de communicatie met alle afdelingen. Je zet graag een stapje extra voor de gast waardoor zij iedere keer met een glimlach de deur...

  Independent Recruiters
 • F&B medewerker Evenementenlocatie

  Toegevoegd op 14-11-2019 door Independent Recruiters

  F&B medewerker gezocht voor een bruisende Evenementenlocatie! Bij deze organisatie staat gastvrijheid centraal en kunnen gasten voor elk evenement terecht; groot, klein, intiem, levendig, zakelijk of ceremonieel, alles kan! Wordt jij onderdeel van het operationele team in deze dynamische omgeving?In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de operationele werkzaamheden en de communicatie met de andere afdelingen. Je vindt het leuk om een persoonlijke touch te geven en zet graag een...

  Independent Recruiters

Horeca-Vacaturebank.nl - Nieuwe horeca vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe horeca baan of nieuwe collega's? Op de Horeca-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Horeca-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank