Customer Support Specialist (Horeca Kassa Systemen)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Ridderkerk
 • Plaatsingsdatum: 16-08-2022
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

In deze functie ben jij de kenner op het gebied van deze systemen en gebruik jij je kennis en kunde zodat horeca zaken moeiteloos kunnen blijven doen waar zij goed in zijn: mensen een onvergetelijke belevenis verzorgen in hun zaak!

Als Customer Support Specialist (Point Of Sales) ben jij verantwoordelijk voor:

 • Het bieden van eerstelijnsondersteuning aan de POS klanten;
 • Trainen en begeleiden van medewerkers omtrent POS systemen binnen verschillende horecaorganisaties;
 • Het adviseren in- en installeren van POS systemen binnen verschillende horecaorganisaties;
 • Communiceren en documenteren van vragen en oplossingen;
 • Behouden van het hoogste niveau van klanttevredenheid en rapporteren aan de Support Manager.

Onze Customer Support Specialist (POS) beschikt over de volgende kwaliteiten;

 • Gebruikers ervaring met bv. Micros RES, UnTill, Simphony, Lightspeed (of vergelijkbare systemen) is een must! (Dit mag zijn aan de gebruikers kant, niet aan de IT kant)
 • Servicegericht en ervaring binnen de hotellerie;
 • Affiniteit met IT;
 • Representatief;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Een afwisselende en boeiende baan in een uitdagende dynamische omgeving. Je hebt de kans om verbonden te blijven met de hospitality, zonder de onregelmatige werktijden! Het salaris is gebaseerd op basis van kennis en ervaring en zal liggen tussen de €2500 en €2700 bruto per maand. Daarnaast krijg je een auto, laptop én telefoon van de zaak.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces.

De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Onze Customer Support Specialist (POS) beschikt over de volgende kwaliteiten; Gebruikers ervaring met bv. Micros RES, UnTill, Simphony, Lightspeed (of vergelijkbare)

Uren

32-40 hours

Salaris

€2500 - €3000 per maand + auto

Informatie over Independent Recruiters

Heb jij altijd in de F&B gewerkt waarbij je bestellingen doorgaf door middel van POS (Point of Sales) systemen zoals Micros RES of Lightspeed maar merk je dat je toe bent aan een vervolgstap buiten de horeca? Dan zou deze Customer Support Specialist Rol wel eens iets voor jou kunnen zijn!

In deze functie ga je aan de slag met de "achterkant" van deze systemen. Je verleent hulp aan een breed scala horeca bedrijven dat deze systemen dagelijks gebruikt. Denk daarbij aan het instaleren van deze systemen op locatie, maar ook het verzorgen van trainingen aan personeel. Daarnaast ondersteun je hen via diverse kanalen op afstand en leidt hen stapsgewijs door (instellings-)processen heen. In deze functie ben jij de kenner op het gebied van deze systemen en gebruik jij je kennis en kunde zodat horeca zaken moeiteloos kunnen blijven doen waar zij goed in zijn: mensen een onvergetelijke belevenis verzorgen in hun zaak!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Horeca-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Horeca Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Horeca.
 • F&B Manager Conferentie hotel

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  In de functie van Food & Beverage/ Hospitality Manager heb je de leiding over de gehele F&B afdeling. Je geeft aandacht aan je gasten en leiding aan je F&B supervisors. Bij deze functie ben je de eindverantwoordelijke voor alle F&B outlets binnen het hotel, maar ook over de conferentiezalen. Dit zijn je verantwoordelijkheden in het kort:Aansturen van het supervisor team;Verantwoordelijkheid voor het dagelijkse reilen en zeilen van de F&B afdeling;Waarborgen van de...

  Independent Recruiters
 • Meeting Expert

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Wat kan jij verwachten binnen deze functie? In deze functie staat contact met locaties en boekers centraal. Jij zorgt ervoor dat alles tot in de details verzorgt wordt. Jij hebt een sterke adviserende rol.Daarnaast zal je je bezig houden met:Het klantcontact met locaties en de boekers van klanten;Het advies geven over locaties op basis van de wensen;De verwerking van de boekingen in het systeem;Het begeleiden van de boekers in het gebruikt van het digitale proces;Onderhandelingen met locaties...

  Independent Recruiters
 • Front Office Medewerker - Hotel

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Als Front Office Medewerker ben jij het visitekaartje van dit hotel en behoort het volgende tot jouw taken en verantwoordelijkheden:Het geven van een warm welkom en een onvergetelijke gastvrijheidsbeleving neerzetten;In- en uitchecken van de hotelgasten;Professioneel beantwoorden van de telefoon en e-mail;Verwerken van individuele (kamer) reserveringen; Administratieve werkzaamheden binnen de receptie. Het meest gastvrije gezicht van de regio Utrecht herkent zichzelf in het volgende: Ervaring...

  Independent Recruiters
 • Financial Controller

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Deze hotel keten beschikt over 16 hotels gevestigd in Nederland en Belgïe, welk je ook regelmatig zal bezoeken. In deze functie werk je nauw samen met de assistant controllers en de hotel managers. Jij zorgt ervoor dat de financiele administratie in goede banen verloopt, help je mee met het verbeteren van de bedrijfsvoering, en begeleid je medewerkers in het team. Geen dag is hetzelfde als financial controller! Als Financial Controller zal jij je focussen op alles rondom de financiële...

  Independent Recruiters
 • Junior Financial Controller

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  In de functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de administratie van een aantal hotels. Je overziet de debiteuren en crediteuren en checkt de balans op juistheid. Zelf ben jij niet de persoon die de facturen inboekt en verwerkt, maar controleer je dit. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de P&L en levert dit aan de general manager(s). Je staat in nauw contact met de general managers. Daarnaast houd jij je bezig met:Het maken van memoriaalboekingen;Je geeft...

  Independent Recruiters

Horeca-Vacaturebank.nl - Nieuwe horeca vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe horeca baan of nieuwe collega's? Op de Horeca-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Horeca-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank