Sales & office assistent 24 uur

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 18-11-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

sales & office assistent gezocht voor Ecorus met kantoor in Amsterdam. Zorg jij ervoor de buitendienst buiten kan zijn en regel jij het kantoor? Ben jij sterk in het managen van meerdere projecten en op zoek naar de groene energie in jouw leven? Ik hoor graag van je!

In de functie van sales & office assistent ben jij de vraagbaak op kantoor. Je ondersteunt de accountmanagers door offertes op te stellen en ervoor te zorgen dat het verhaal van de organisatie duidelijk op papier komt.

Het is een groeiende organisatie, dit betekent dat er nog veel ruimte is voor eigen initiatief en dat je mee kan bouwen aan een bedrijf met grote ambities!

Als sales & office assistent ga je met jouw enthousiasme, drive en gezond verstand ervoor zorgen dat aanvragen en aanbestedingen vanuit de markt beoordeelt worden en in de rol van coördinator zorg je ervoor dat deze goed worden uitgewerkt. Daarnaast ondersteun je het project team en ben je veel in contact met de salesmanagers over ontwerpen, calculaties en maatwerk offertes.

Samen bouw je aan het succes van de organisatie.

De sales & office assistent die wij zoeken heeft de volgende kwaliteiten:

 • Een opleiding op HBO-niveau;
 • Communicatief zeer vaardig in zowel het Nederlands als Engels:
 • Enthousiasmerende en positief ingestelde persoonlijkheid;
 • Kennis van Excel, jij kan snel informatie vinden en delen met jouw collega's;
 • Affiniteit met zonne-energie / elektrotechniek of in een project organisatie;
 • Een ondernemende, resultaatgerichte, flexibele werkinstelling met aandacht voor kwaliteit;
 • Je hebt een "groen" hart!

Het salaris ligt tussen de € 3000 - 3500 bruto per maand (op basis van 40 uur). De functie is voor 24 uur per week. Onderdeel zijn van een gedreven team wat gaat voor groene resultaten?

Ik hoor graag van je!

Gestelde eisen

Als sales & office assistent ga je met jouw enthousiasme, drive en gezond verstand ervoor zorgen dat aanvragen en aanbestedingen vanuit de markt beoordeelt worden en in de rol van coördinator zorg je

Uren

32-40 hours

Salaris

€3000 - €4000 per maand + op basis van 40 uur

Informatie over Independent Recruiters

Ben jij een ervaren officemanager die daarnaast commercieel gedreven is? Zorg jij ervoor dat de accountmanagers buiten kunnen zijn en regel jij de binnendienst? Heb jij altijd alles in de gaten en ben jij die collega waar anderen altijd op kunnen bouwen? Ik kom graag met je in contact!

Deze organisatie houdt van de zon. Dat doen zij omdat ze vinden dat we zuiniger om moeten gaan met onze planeet. Dat kan alleen als we duurzame keuzes maken. Daarom kiezen zij voor zonne-energie.

Vanuit hun passie voor de zon, vertellen ze een eerlijk en integer verhaal. Daar hoort bij dat ze zich de afspraken houden. Ze beloven geen gouden bergen, maar ze beloven wel dat de afgesproken zonnepanelen snel geplaatst worden. Om hun duurzame ambitie waar te kunnen maken, richten ze zich op grote stukken grond, bedrijfsdaken of groepen daken.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Horeca-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Horeca Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Horeca.
 • Accountmanager - Hotels (Frans sprekend)

  Toegevoegd op 03-12-2019 door Independent Recruiters

  Energieke Frans sprekende Accountmanager gezocht voor de Belgische markt, (met kennis van Suite8, Opera en/of Fidelio), voor één van de belangrijkste spelers in de Horeca automatiseringVan kasregisters tot reserveringssystemen, deze organisatie ontzorgt wereldwijd hun klanten! Ter aanvulling op het Sales team zijn wij op zoek naar een gedreven Accountmanager die de productportfolio blijft uitbreiden én verbeteren en meedraagt aan de groei van het bedrijf. Als accountmanager sta je dagelijks...

  Independent Recruiters
 • Accountmanager - Hotels (b2B)

  Toegevoegd op 02-12-2019 door Independent Recruiters

  Energieke Accountmanager gezocht (met kennis van Suite8, Opera en/of Fidelio) voor één van de belangrijkste spelers in de Horeca automatisering in de regio Midden Nederland!Van kasregisters tot reserveringssystemen, deze organisatie ontzorgt wereldwijd hun klanten! Ter aanvulling op het Sales team zijn wij op zoek naar een gedreven Accountmanager die de productportfolio blijft uitbreiden én verbeteren en meedraagt aan de groei van het bedrijf. Als accountmanager sta je dagelijks in contact...

  Independent Recruiters
 • Accountmanager - Horeca automatiseringssystemen

  Toegevoegd op 02-12-2019 door Independent Recruiters

  Energieke Accountmanager gezocht voor één van de belangrijkste spelers in de Horeca automatisering in de buurt van Rotterdam!Van kasregisters tot reserveringssystemen, deze organisatie ontzorgt wereldwijd hun klanten! Ter aanvulling op het Sales team zijn wij op zoek naar een gedreven Accountmanager die de productportfolio blijft uitbreiden én verbeteren en meedraagt aan de groei van het bedrijf. Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:Uitbreiden van het...

  Independent Recruiters
 • Corporate Recruiter & HR Support

  Toegevoegd op 02-12-2019 door independent recruiters

  Recruitment stopt binnen deze organisatie niet bij het tekenen van het contract, spreekt jou dit aan? Lees dan door!In de functie van Corporate Recruiter & HR Support ben je onderdeel van het HR team. Je zal zo'n 60% bezig zijn met recruitment en 40% met HR taken. Dit houdt het volgende in:Recruitment- Je kent de omgeving, cultuur, werkzaamheden en situatie bij de opdrachtgevers- Je schrijft pakkende vacatureteksten en zet vacatures uit- Je werft kandidaten (receptionistes &...

  Independent Recruiters
 • Account manager B2B/B2C sales

  Toegevoegd op 29-11-2019 door Independent Recruiters

  Account manager B2B / B2C gezocht voor een Internationale organisatie! Ben jij een gedreven duizendpoot die meerdere ballen tegelijk in de lucht kan houden en krijg jij een kick van targets behalen? Doorgroeien binnen 1 á 2 jaar? Geen probleem! Al enthousiast? Dan wordt het tijd dat wij kennis maken! Dit Internationale bedrijf organiseert evenementen voor belangrijke ICT solution provider organisaties en top-level decision makers die willen investeren in deze ICT oplossingen. Verder zorg jij...

  Independent Recruiters

Horeca-Vacaturebank.nl - Nieuwe horeca vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe horeca baan of nieuwe collega's? Op de Horeca-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Horeca-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank