Floormanager Meeting & Events

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Hospitality
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 10-01-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Horeca-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Horeca Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Horeca.
 • Parttime Catering Medewerker

  Gisteren geplaatst door Start People

  Op zoek naar tijdelijk werk in de catering? Ben je per direct, part time beschikbaar van 28 januari t/m 28 februari? Heb je ervaring in de horeca/catering? Dan zoeken wij jou!Ter vervanging van iemand die met verlof is zijn we per 28 januari op zoek naar een cateringmedewerker die graag de handen uit de mouwen steekt! Het gaat dus om een tijdelijk dienstverband.Werktijden zijn van maandag t/m donderdag 08:000 tot 14:00 uur.

  Stadvacaturebank
 • Horeca/catering medewerker (part time)

  Gisteren geplaatst door Start People

  Voor onze locatie in Strijen zijn wij per direct op zoek naar ondersteuning voor het vaste team.Het gaat om 1 maart en 4 maart 2019 van 12:00 tot 19:30Wij zoeken regelmatig naar iemand die ons team part time kan ondersteunen. Lijk het je leuk om naast 1 en 4 maart mee te helpen in de keuken en achter de balie? Reageer dan direct!!

  Stadvacaturebank
 • Parttime medewerker supermarkt, afdeling vers

  Gisteren geplaatst door Start People

  Als medewerker op de afdeling vers voer jij diverse werkzaamheden uit. Zowel zelfstandig als in teamverband ben je verantwoordelijk voor het bijvullen, spiegelen en uit de schappen halen van alle verse producten op de afdeling. Daarnaast ben je bezig met het te woord staan van klanten, geef je klanten advies en zorg je ervoor dat klanten met een glimlach de winkel uitlopen.

  Stadvacaturebank
 • Parttime supermarktmedewerker slagerij

  Gisteren geplaatst door Start People

  Als medewerker op de afdeling slagerij weet jij straks alles af van vleeswaren! In deze veelzijdige functie houd je je bezig met het inpakken van vleeswaren, aanvullen van de vakken, voer je kwaliteitscontroles uit en zorg je ervoor dat de afdeling er zo aantrekkelijk mogelijk uit ziet. Daarnaast ben je bezig met het te woord staan van klanten, geef je klanten advies en zorg je ervoor dat klanten met een glimlach de winkel uit lopen.Om de dag af te sluiten wordt de afdeling schoongemaakt en...

  Stadvacaturebank
 • Parttime medewerker afdeling slagerij (24 uur p/wk)

  Gisteren geplaatst door Start People

  Als medewerker op de afdeling slagerij weet jij straks alles af van vleeswaren! In deze veelzijdige functie houd je je bezig met het inpakken van vleeswaren, aanvullen van de vakken, voer je kwaliteitscontroles uit en zorg je ervoor dat de afdeling er zo aantrekkelijk mogelijk uit ziet. Daarnaast ben je bezig met het te woord staan van klanten, geef je klanten advies en zorg je ervoor dat klanten met een glimlach de winkel uitlopen.Om de dag af te sluiten wordt de afdeling schoongemaakt en...

  Stadvacaturebank

Horeca-Vacaturebank.nl - Nieuwe horeca vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe horeca baan of nieuwe collega's? Op de Horeca-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Horeca-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank