Multi Property Manager

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 08-01-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Op Front Desk gebied betekent het dat je jouw team meeneemt in de wereld die gastvrijheid heet. Je traint en begeleidt jouw Team Coördinatoren zodat zij die kennis ook weer kunnen delen binnen de teams. Je bent verantwoordelijk voor een multi services dienstverlening. Dit betekent dat je naast de Front Desk onder andere ook verantwoordelijk bent voor: schoonmaak, groenvoorziening, technisch beheer, onderhoud en beveiliging.

Als Multi Property Manager bestaat jouw dag uit het managen van de dienstverlening op drie locaties. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:

 • Coachen en begeleiden van coördinatoren en servicemedewerkers;
 • Continu op zoek naar verbeterpunten;
 • Uitbreiden van de diensten om de servicekwaliteit te optimaliseren;
 • Proactief meedenken en bespreken van innovaties met de opdrachtgever en het servicekantoor;
 • Beheren van klantrelaties op operationeel niveau;
 • Opstellen en bewaken van het budget en de financiële balans.

Als Multi Property Manager heb je een minimaal afgeronde HBO/WO opleiding, het liefst op gebied van Hospitality of Facility Management. Je hebt facilitaire ervaring en vraagt jezelf constant af wat er verbeterd kan worden. Daarnaast weet je van aanpakken en ben jij een echte people manager met een coachende leiderschapsstijl. Tot slot is flexibiliteit en snel kunnen schakelen onmisbaar, ben je communicatief vaardig en heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Als Multi Property Manager ligt de salarisindicatie tussen de € 3500 en € 4500 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van jouw ervaring. Daarnaast biedt de organisatie 38 vakantiedagen, zo kom je uitgerust weer aan op de zaak.

Ben jij gedreven en toe aan een nieuwe Multi Property/Services uitdaging? Ik vertel je graag meer over de functie, de organisatie en de arbeidsvoorwaarden in een persoonlijk gesprek!

Gestelde eisen

- HBO/WO opleiding; - Facilitaire ervaring in soortgelijke omgeving;

Uren

32-40 hours

Salaris

€3500 - €4500 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Multi Property Manager gezocht voor een vernieuwende facilitaire organisatie in Amsterdam. In deze functie ben je facilitair verantwoordelijk op drie locaties. Deze drie locaties zijn anders dan anders. Zo heb je 3.500 members, 40.000 m2 en maar één opdrachtgever. Jij bent, samen met jouw medewerkers, de drijvende kracht achter de continious improvement van de dienstverlening.

Handel jij out of the box? Kun jij snel schakelen and do you literally ''breathe'' hospitality? Ik kom graag met je in contact!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Horeca-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Horeca Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Horeca.
 • Front Office Manager

  Vandaag geplaatst door Independent Hospitality

  Dit hotel, deel uitmakend van een internationale keten, is volop transitie! Op dit moment zijn zij zoekende naar het nieuwe gezicht van hun vernieuwde hotel! Heb jij leidinggevende ervaring op de Front Office en klaar voor je volgende stap? Ben je ambitieus ingesteld en wil je graag jouwpro-actief gedeelde ideeën met het MT delen? Dan ontvang ik graag je CV!In de functie van Front Office Manager, stuur jij een team van 6 tot 10 werknemers aan. Sommigen maken al een geruime tijd deel uit van...

  Independent Recruiters
 • General Services Manager

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Je bent constant bezig met het verbeteren van het serviceniveau en de geleverde kwaliteit. Jij weet als geen ander hoe je relaties behoudt en hebt ervaring in het aansturen van een dynamisch team. Daarnaast ligt jouw focus op een goede uitvoering van de contracten en het behalen van de financiële doelstellingen. Heb jij een grote passie voor de gastvrijheidsindustrie en kan jij niet stil zitten? Lees dan snel verder!Als General Services Manager bestaat jouw dag uit het managen van de...

  Independent Recruiters
 • Facility Manager

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  In deze functie waarborg je operationele processen en administratieve procedures van een groot aantal objecten. Met jouw servicegerichte houding ben jij sterk in het bouwen en onderhouden van relaties en weet jij precies hoe relatiebeheer in elkaar steekt. Daarnaast heb jij affiniteit met techniek en weet jij met jouw commercieel ingestelde karakter de financiële doelstellingen te behalen. Is dit jouw droombaan? Ik kom graag met je in contact!Als Facility Manager heb je veel verschillende...

  Independent Recruiters
 • Multi Property Manager

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Op Front Desk gebied betekent het dat je jouw team meeneemt in de wereld die gastvrijheid heet. Je traint en begeleidt jouw Team Coördinatoren zodat zij die kennis ook weer kunnen delen binnen de teams. Je bent verantwoordelijk voor een multi services dienstverlening. Dit betekent dat je naast de Front Desk onder andere ook verantwoordelijk bent voor: schoonmaak, groenvoorziening, technisch beheer, onderhoud en beveiliging.Als Multi Property Manager bestaat jouw dag uit het managen van de...

  Independent Recruiters
 • Ambulant Objectleider

  Toegevoegd op 10-01-2019 door independentrecruiters

  Ambulant Objectleider gezocht! - Wij zijn op zoek naar de nieuwe Ambulant Objectleider voor de regio Utrecht waar je gaat werken bij mooie MKB bedrijven. Je kent je opdrachtgevers en je 50 medewerkers bij naam en je weet wat er speelt. Dit maakt dat je makkelijk kan schakelen en dat de mensen graag voor en met je werken. Mocht het nodig zijn dan ondersteun je in de schoonmaak en verdien je nog meer credits bij de medewerkers. Samen sta je sterk!Binnen jouw Rayon Utrecht/Amersfoort ben je...

  Independent Recruiters

Horeca-Vacaturebank.nl - Nieuwe horeca vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe horeca baan of nieuwe collega's? Op de Horeca-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Horeca-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank