De Meerpaal Beheer B.V.

Dronten, Flevoland


Bedrijfsinformatie De Meerpaal Beheer B.V.

De Meerpaal Beheer B.V. De Meerpaal in Dronten. Een unieke organisatie met een prachtig portfolio aan maatschappelijke en culturele activiteiten die vorm krijgen binnen het kunstencentrum, het theater, de bioscoop, het Grand Café, de afdeling welzijn en in onze ontmoetingsruimtes. Je vindt ons ook in de dorpshuizen in Swifterbant en Biddinghuizen en wij zijn volop actief in de wijken. Jaarlijks ontvangen wij meer dan honderdduizend bezoekers. Ruim 130 gepassioneerde medewerkers en vele betrokken vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor dat ene grote, overstijgende doel:
van betekenis zijn voor de inwoners van Dronten!

In De Meerpaal is het doordeweeks én in het weekend een drukte van belang. Er vinden vele bijeenkomsten plaats, van een theatervoorstelling met 650 bezoekers of een groot bedrijfsevenement tot een gezellige wekelijkse bijeenkomst van de bridgeclub.

Adresgegevens

De Meerpaal Beheer B.V.
De Rede 80
Dronten, Flevoland
http://www.meerpaal.nl
0321-388777

Geen Vacatures van De Meerpaal Beheer B.V.

De Meerpaal Beheer B.V. heeft nog geen vacatures geplaatst.

Horeca-Vacaturebank.nl - Nieuwe horeca vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe horeca baan of nieuwe collega's? Op de Horeca-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Horeca-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank